Welcome to My Blog

Thursday, April 7, 2011

Koleksi 5 ( Lycra Biasa - Other Design)

E001 - PURPLE+RENDA CORAK (SARIMAH PUSING BIASA)

RM33.00

SAIZ M

PANDANGAN BELAKANG

PANDANGAN SISI
PANDANGAN HADAPAN




E002 - ARMY GREEN+LITE GREEN (SARIMAH PUSING)

RM25.00

SAIZ L

PANDANGAN BELAKANG


PANDANGAN SISI PANDANGAN HADAPAN

Koleksi 4 (Kain jalur Nagoya)

D001 - PURPLE (SARIMAH PUSING BIASA)

RM35.00

SAIZ L

PANDANGAN BELAKANG

PANDANGAN HADAPAN
PANDANGAN SISI

Koleksi 3 (Lycra 2 Tone)

COO1 - BLUE (SARIMAH PUSING - BIASA)

RM 32.00 SAHAJA

SAIZ M

PANDANGAN BELAKANG

PANDANGAN SISI PANDANGAN HADAPAN




C002 - GREY (SARIMAH PUSING - BIASA)

RM32.00

SAHAJA SAIZ L PANDANGAN BELAKANG PANDANGAN SISI
PANDANGAN HADAPAN



Wednesday, March 16, 2011

Salam Tahun Baru 2011

Hi semua...

Rasanya masih x terlambat lg kalo saya nk ucapkan Selamat Tahun Baru 2011 kepada semua penggemar2 blog sekalian.

Maaf dipinta kerana setelah sekian lama (hampir setahun jugakla) blog ni x di update. Ini adalah kerana saya baru mendapat cahaya mata awal January yang lalu (04 January 2011). Macam2 ragam & kerenah semasa pregnant & sbb itu gak la saya mengambil keputusan untuk berehat seketika sehinggalah semasa dlm pantang (awal bulan February 2011) saya dengan bersemangatnye mula menjahit semula.

Alhamdulillah masih ramai regular customer yang setia & sanggup menunggu sehinggalah Kedai Jahit Fazrin's Collections beroperasi kembali. Terima kasih di ucapkan kepada semua.

Justeru itu, saya masih x dpt nk upload gambar2 & design terkini ciptaan saya sendiri disebabkan kamera & handphone rosak...huhuhu

Tapi, anda boleh request nk design yg mcm mana & contoh gambar pun masih ada & saya still menjahit seperti design2 yg di publish mengikut kehendak customer jugak.

Saya akan berusaha untuk mengambil gambar tudung2 & jenis fabrik terkini yg telah saya buat selain daripada gambar2 yg di publish di sini.

Sekali lagi ampun & maaf di pinta dan kini saya telah mengambil tempahan semula. Untuk raya juga saya telah start mengambil tempahan skarang. Faham2 ajela ade 'little princess' ni...Macam2 ragam dia......

Ok lah , have a nice oder !!!!!

Tudung Price List 2011

Hi all... Price list terkini untuk tempahan tudung Fazrin's Collections

Klik pada jadual untuk paparan image yg lebih jelas.

Thursday, May 13, 2010

Koleksi 2 (Lycra Plain + Corak) Design ikut suka

Untuk anda yang inginkan kelainan, fazrinscollections mempersembahkan aneka jenis design sesuai untuk kanak-kanak dan juga orang dewasa.
B001-Blue Grey (Lycra biasa) + RENDA (Corak)

RM 33.00 SAHAJA

(Saiz L)

Awning (Lycra Corak Abstrak) Pandangan Sisi
Pandangan Hadapan

B002-Dark Brown (Lycra Biasa + Lycra Corak) PLAIN KIRI & KANAN

RM33.00 SAHAJA

(Saiz L)

Pandangan Hadapan
Awning (Lycra Biasa + Lycra Corak)

Pandangan Sisi


B003-Lycra Corak (Abstrak) RENDA (plain)

RM33.00 SAHAJA

Saiz L)

Awning (Lycra biasa+Lycra Corak)
Pandangan Sisi
Pandangan hadapan

B004-Pink (Lycra biasa) TUDUNG SARIMAH PUSING

RM25.00 SAHAJA

(Saiz L)

Pandangan Hadapan
Awning (Lycra Biasa + Manik)
Pandangan Sisi

B005-Dark Brown (Lycra Biasa + Lycra Corak) CORAK KIRI & KANAN

RM 33.00 SAHAJA

(Saiz L)

Awning (Lycra Biasa + Lycra Corak) Pandangan Sisi Pandangan Hadapan
























***Semua harga termasuk kos postage yeaaa.......

***Kos postage untuk Semenanjung Malaysia adalah RM6.00-Rm7.00...



Selamat bershopping !!!!